Waarom bij ons?

Gratis en eerlijk advies op locatie

Woont u alleen of met een gezin van 4? Hoe groot is uw huis? Hoeveel water gebruikt u jaarlijks? Allemaal vragen die van invloed zijn op de keuze van de juiste machine. Want de ene waterontharder is de ander niet. Daarom adviseren wij u graag bij u thuis om de juiste machine te vinden. Maar dat is niet alles, we laten u ook graag gratis en vrijblijvend kennis maken met zacht water door middel van een demonstratie!

Jarenlang genieten: 24/7 service & 15 jaar garantie

Hoe graag we ook willen, niet alle problemen zijn te voorkomen. Maar zodra er problemen ontstaan wilt u logischerwijs dat ze zo snel mogelijk worden verholpen. Wij staan ook altijd voor u paraat om de problemen te verhelpen. Bovendien is een waterontharder een flinke investering waar u lang van wilt genieten. Daarom bieden onze machines u minimaal 15 jaar plezier. Gaat uw waterontharder eerder kapot? Dan kunt u aanspraak maken op uw garantie!

Voor elke situatie de juiste machine

  1. Makkelijk te installeren (inclusief installatiepakket)
  2. Kwalitatief hoogwaardig
  3. Milieuvriendelijk
  4. Zuinig in zout-, water- én energieverbruik!

Wij zorgen voor de montage

Uiteraard wilt u er zeker van zijn dat alles perfect wordt aangesloten. En dat begrijpen wij! Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de installatie te regelen via één van onze ervaren installateurs. Installateurs die regelmatig in aanraking komen met onze waterontharders.

  • Gratis en eerlijk advies op locatie
  • Voor elke situatie een passende machine
  • 24/7 Service & 15 jaar garantie
  • Wij zorgen voor de montage
“Wegens eczeemklachten zijn wij over gegaan tot de aanschaf van een waterontharder. Na installatie werden de klachten aanzienlijk minder, zelfs na het douchen voelt de huid zacht aan!”
Fam. Bakker ‐ 3 volwassenen, Genemuiden
“Alle vervelende kalkranden zijn bij mij verleden tijd! Daarnaast gaat het schoonmaken gemakkelijker en voelt de huid lekker zacht aan na het douchen. Wij zijn super te vreden over Uw Waterontharder.nl”
Fam. Bos ‐ 3 volwassenen, Urk
“Zacht water leek voor ons een fabeltje. Na de installatie van de waterontharder merkten we direct het verschil! Uw Waterontharder is zeker een aanrader, wij zijn in ieder geval super tevreden.”
Fam. Tabak ‐ Gezin met 3 volwassenen, Zwartsluis
“Op advies van een kennis hebben wij een waterontharder voor onze nieuwbouw woning gekocht bij Uw Waterontharder. Hij vertelde dat al onze nieuwe spullen dan mooi bleven en het werkt echt!”
Gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen, Almelo
“Via Google kwamen we bij Uw Waterontharder.nl terecht. Ze kwamen vrijblijvend bij ons langs voor advies over de juiste machine. De installatie wilden we graag zelf regelen dit was geen probleem en kregen gewoon 15 jaar garantie en ze kwamen gratis langs om de machine te programmeren. Super service!”
Fam. Dijkstra ‐ 2 volwassenen, Drachten
“Alle vervelende kalkranden zijn bij mij verleden tijd! Daarnaast gaat het schoonmaken gemakkelijker en voelt de huid lekker zacht aan na het douchen. Wij zijn super te vreden over Uw Waterontharder.nl”
Fam. Bos ‐ 3 volwassenen, Urk
Bekijk meer klantervaringen